Σημαντικό ! – Έκκληση από Γερμανία για νοσηλευτές για τη φροντίδα της μικρής Ραφαέλας

25 Αυγούστου, 2016 12:08 Επιμέλεια: /

Rafaela

Νοσηλευτές που θα αναλάβουν τη φροντίδα της μικρής Ραφαέλας από την Καλαμπάκα η οποία νοσηλεύεται εδώ και πολλούς μήνες στη Γερμανία αναζητά το γερμανικό κράτος. Οι νοσηλευτές θα φροντίζουν τη μικρούλα στο σπίτι της στο Βερολίνο όπου έχει διαμορφωθεί ειδική μονάδα εντατικής φροντίδας. Η αγγελία έχει κοινοποιηθεί στα γερμανικά μέσα, εντούτοις δεδομένης της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού στη Γερμανία, αναζητούνται νοσηλευτές κι από Ελλάδα με προϋπόθεση να έχουν εμπειρία στην εντατική φροντίδα και να μιλούν άριστα γερμανικά προκειμένου να είναι δυνατή η συνεννόηση με την ιατρική ομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία για την αποστολή πτυχίου και βιογραφικού κι ΟΧΙ με τη μητέρα της Ραφαέλας, καθώς η πρόσληψη θα γίνει απευθείας από το Γερμανικό Κράτος.

Αγγελία

Η αγγελία μεταφρασμένη στα ελληνικά έχει ως ακολούθως:

Ψάχνουμε εσένα!

Αν είσαι το κατάλληλο άτομο να πάρεις θέση σε μια τέτοια ομάδα, τυπικός στην ώρα σου και βλέπεις το επάγγελμα σου σαν λειτούργημα, είσαι το κατάλληλο άτομο για εμάς!

Γίνε ένα κομμάτι της ομάδας μας. Με αποδοχές της συλλογικής σύμβασης και με ένα δικό του σύστημα πριμοδότησης κι ωράρια εργασίας κατόπιν συνεννόησης.

Ψάχνουμε άμεσα βοήθεια για το σπίτι για εντατική φροντίδα για ένα μικρό κοριτσάκι στο Βερολίνο Τreptow μια νοσοκόμα/ος η οποία να έχει γνώσεις γερμανικής ή αγγλικής γλώσσας.

Η μικρή ασθενής μας υποστηρίζεται με ειδικό μηχάνημα αναπνοής. Και πρέπει να πάει επιτέλους σπίτι!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

0176/20200749

Frau Reisener 03303/5961676

Erich-Mühsam-Str. 1

Birkenwerder

www.elite-das-pflegeteam.de

aggelia rafaelaΣχετικά

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μικρή Ραφαέλα νοσηλευόταν σε κλινική του Βερολίνου όπου υπήρχε νοσηλευτική ομάδα. Επιδεινώθηκε η κατάστασή της κι έτσι μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική με αποτέλεσμα η ομάδα που είχε δημιουργηθεί να χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα άλλου παιδιού. Αυτή τη στιγμή η μικρή Ραφαέλα είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι στο Βερολίνο αλλά αυτό καθυστερεί λόγω της έλλειψης νοσηλευτών στη Γερμανία.

Πληροφορίες για την ιστορία της μικρής Ραφαέλας στα ακόλουθα link

Ραφαέλα 1

Ραφαέλα 2

Ραφαέλα 3

πηγή:trikalaview.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.