Σημαντικό ! – Έκκληση από Γερμανία για νοσηλευτές για τη φροντίδα της μικρής Ραφαέλας

admin
admin
25 Αυγούστου 2016, 12:08

Νοσηλευτές που θα αναλάβουν τη φροντίδα της μικρής Ραφαέλας από την Καλαμπάκα η οποία νοσηλεύεται εδώ και πολλούς μήνες στη Γερμανία αναζητά το γερμανικό κράτος. Οι νοσηλευτές θα φροντίζουν τη μικρούλα στο σπίτι της στο Βερολίνο όπου έχει διαμορφωθεί ειδική μονάδα εντατικής φροντίδας. Η αγγελία έχει κοινοποιηθεί στα γερμανικά μέσα, εντούτοις δεδομένης της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού στη Γερμανία, αναζητούνται νοσηλευτές κι από Ελλάδα με προϋπόθεση να έχουν εμπειρία στην εντατική φροντίδα και να μιλούν άριστα γερμανικά προκειμένου να είναι δυνατή η συνεννόηση με την ιατρική ομάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία για την αποστολή πτυχίου και βιογραφικού κι ΟΧΙ με τη μητέρα της Ραφαέλας, καθώς η πρόσληψη θα γίνει απευθείας από το Γερμανικό Κράτος.

Αγγελία

Η αγγελία μεταφρασμένη στα ελληνικά έχει ως ακολούθως:

Ψάχνουμε εσένα!

Αν είσαι το κατάλληλο άτομο να πάρεις θέση σε μια τέτοια ομάδα, τυπικός στην ώρα σου και βλέπεις το επάγγελμα σου σαν λειτούργημα, είσαι το κατάλληλο άτομο για εμάς!

Γίνε ένα κομμάτι της ομάδας μας. Με αποδοχές της συλλογικής σύμβασης και με ένα δικό του σύστημα πριμοδότησης κι ωράρια εργασίας κατόπιν συνεννόησης.

Ψάχνουμε άμεσα βοήθεια για το σπίτι για εντατική φροντίδα για ένα μικρό κοριτσάκι στο Βερολίνο Τreptow μια νοσοκόμα/ος η οποία να έχει γνώσεις γερμανικής ή αγγλικής γλώσσας.

Η μικρή ασθενής μας υποστηρίζεται με ειδικό μηχάνημα αναπνοής. Και πρέπει να πάει επιτέλους σπίτι!!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

0176/20200749

Frau Reisener 03303/5961676

Erich-Mühsam-Str. 1

Birkenwerder

www.elite-das-pflegeteam.de

aggelia rafaelaΣχετικά

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μικρή Ραφαέλα νοσηλευόταν σε κλινική του Βερολίνου όπου υπήρχε νοσηλευτική ομάδα. Επιδεινώθηκε η κατάστασή της κι έτσι μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική με αποτέλεσμα η ομάδα που είχε δημιουργηθεί να χρησιμοποιηθεί για τη φροντίδα άλλου παιδιού. Αυτή τη στιγμή η μικρή Ραφαέλα είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι στο Βερολίνο αλλά αυτό καθυστερεί λόγω της έλλειψης νοσηλευτών στη Γερμανία.

Πληροφορίες για την ιστορία της μικρής Ραφαέλας στα ακόλουθα link

Ραφαέλα 1

Ραφαέλα 2

Ραφαέλα 3

πηγή:trikalaview.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .