Σημαντική μέρα

10 Ιουλίου, 2015 07:53 Επιμέλεια: /

bibliothiki-neo-ktirio-5_DCE

Μια από τις σημαντικότερες  μέρες καταγράφεται η  Κυριακή 19 Ιουλίου για την Καλαμπάκα  στην ιστορική της διαδρομή καθώς εκείνη τη μέρα  θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας  παρουσία της δωρήτριας του έργου κ. Κατερίνας Δημουλά  το συνολικό ποσό της οποίας  ανήλθε στα 1.8 εκ.ευρώ.

Σε μια  εποχή που η χώρα και η Ελληνική κοινωνία διέρχονται την πλέον σοβαρή κρίση το παράδειγμα της κυρίας  Δημουλά  έρχεται να δημιουργήσει   ελπίδες στο αύριο του τόπου μας  και της χώρας ευρύτερα καθώς από τη μία έχουμε την γενναιόδωρη δωρεά και από την άλλη ένα έργο που θα στηρίξει αποφασιστικά την πνευματική  αναδημιουργία  .

Το ίδρυμα της κυρίας Δημουλά μπορεί να αποτελέσει μελλοντικά ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στην γενικότερη πορεία της περιοχής καθώς με τη δράση του εντός και εκτός βιβλιοθήκης , μπορεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις που μπορούν να επηρεάσουν  την πρόοδο του τόπου μας .

Να είμαστε εκεί όλοι για να αποδώσουμε   τα οφειλόμενα στην δωρήτρια Κυρία Αικατερίνη Δημουλά και την οικογένειά της  !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.