Σημαντική μέρα

18 Ιουλίου, 2015 08:17 Επιμέλεια: /

bibliothiki neo ktirio (5)_DCE

Αύριο  είναι μια σημαντική μέρα για την Καλαμπάκα καθώς  πραγματοποιούνται τα εγκαίνια  της βιβλιοθήκης παρουσία της δωρήτριας Κατερίνας Δημουλά η οποία προσέφερε κοντά 2 εκ. ευρώ συνεχίζοντας τον θεσμό των δωρητών που γεννήθηκε και μεγαλούργησε στην  Ελλάδα .

Την ώρα που η χώρα διέρχεται την πλέον σοβαρή κρίση  στην ιστορική της διαδρομή και η οποία τείνει να θέσει υπό αμφισβήτηση και αυτήν την ίδια την εθνική της υπόσταση εμείς εδώ στην Καλαμπάκα έχουμε την μοναδική ευτυχία να δεχόμαστε μια μεγάλη δωρεά από την κυρία Δημουλά και ένα έργο που με την δράση του μπορεί να συμβάλει  στην πνευματική  καλλιέργεια , στην κοινωνική πρόοδο αλλά και στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας .

Λοιπόν , αύριο εδώ στα εγκαίνια θα έπρεπε κατά την άποψή μου να βρίσκονται αν όχι ο Πρωθυπουργός , τουλάχιστον ο Υπουργός Παιδείας  προκειμένου να τονίσει την σημασία της δωρεάς αλλά και την αξία του  ίδιου  του έργου . Αλλά ως συνήθως  ούτε ο Πρωθυπουργός , ούτε ο Υπουργός Παιδείας θα είναι ,  καθώς το εγχώριο πολιτικό σύστημα περί άλλων μεριμνά και τυρβάζει , γι΄ αυτό και  ως κοινωνία και ως χώρα φτάσαμε στα έσχατα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.