Σημαντική μέρα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
18 Ιουλίου 2015, 08:17

Αύριο  είναι μια σημαντική μέρα για την Καλαμπάκα καθώς  πραγματοποιούνται τα εγκαίνια  της βιβλιοθήκης παρουσία της δωρήτριας Κατερίνας Δημουλά η οποία προσέφερε κοντά 2 εκ. ευρώ συνεχίζοντας τον θεσμό των δωρητών που γεννήθηκε και μεγαλούργησε στην  Ελλάδα .

Την ώρα που η χώρα διέρχεται την πλέον σοβαρή κρίση  στην ιστορική της διαδρομή και η οποία τείνει να θέσει υπό αμφισβήτηση και αυτήν την ίδια την εθνική της υπόσταση εμείς εδώ στην Καλαμπάκα έχουμε την μοναδική ευτυχία να δεχόμαστε μια μεγάλη δωρεά από την κυρία Δημουλά και ένα έργο που με την δράση του μπορεί να συμβάλει  στην πνευματική  καλλιέργεια , στην κοινωνική πρόοδο αλλά και στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας .

Λοιπόν , αύριο εδώ στα εγκαίνια θα έπρεπε κατά την άποψή μου να βρίσκονται αν όχι ο Πρωθυπουργός , τουλάχιστον ο Υπουργός Παιδείας  προκειμένου να τονίσει την σημασία της δωρεάς αλλά και την αξία του  ίδιου  του έργου . Αλλά ως συνήθως  ούτε ο Πρωθυπουργός , ούτε ο Υπουργός Παιδείας θα είναι ,  καθώς το εγχώριο πολιτικό σύστημα περί άλλων μεριμνά και τυρβάζει , γι΄ αυτό και  ως κοινωνία και ως χώρα φτάσαμε στα έσχατα !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .