Σημαντικές παρουσίες

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
8 Νοεμβρίου 2018, 08:17

Εξέχουσες  παρουσίες  του ιατρικού  κόσμου βρέθηκαν την Τρίτη το βράδυ στην Καλαμπάκα  μιλώντας  σε μια άκρως ενδιαφέρουσα  εκδήλωση που αφορούσε το κάπνισμα. Ο  γνωστός Καλαμπακιώτης  καθηγητής Αγγειοχειρουργικής ΕΚΠΑ Χρήστος Δ. Λιάπης  και ο καθηγητής Φυσιολογίας της Αναπνοής Παναγιώτης Μπεχράκης , έδωσαν με τις παρεμβάσεις τους τον τόνο του προβλήματος που δημιουργεί το κάπνισμα .

Ήταν μια παρουσία που πριν απ΄ όλα τίμησαν την Καλαμπάκα και τη ευρύτερη περιοχή . Βεβαίως ο κ. Λιάπης  είχε και έναν πρόσθετο λόγο να νιώθει συγκινημένος δεδομένου ότι η αίθουσα «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» αποτελεί ως γνωστόν δωρεά της αείμνηστης μητρός του που ως γνωστόν υπήρξε δασκάλα στο 1Ο Δημοτικό  Σχολείο . Είναι από τις πραγματικά ιδιαίτερες στιγμές της παρουσίας των καθηγητών στην Καλαμπάκα .

Κατά τ΄άλλα μήπως θα πρέπει ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλία να συγκεντρώσει όλους τους επιφανείς  με Καλαμπακιώτικη καταγωγή  επιστήμονες μια φορά στην γενέθλια γη και  για να τιμηθούν αλλά και για να αναζητηθεί πλαίσιο  συνεργασίας ώστε να αποτελέσουν μοχλό πίεσης στο διεκδικητικό πλαίσιο του Δήμου αλλά και του τόπου μας γενικότερα !!!

  • ΟΧΙάς

    Γρηγόρη, με τι μούτρα ο δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό, την στιγμή που δεν εφαρμόζει τον αντικαπνιστικό νόμο.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .