Σημαντικές παρεμβάσεις !!

14 Σεπτεμβρίου, 2017 08:04 Επιμέλεια: /

SINANIS+IERONYMOS_DCE

Εμείς το είπαμε και το γράψαμε ότι ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης έκανε Καλαμπάκα – Κλεινόν Άστυ , όπως  έχουμε  το Καλαμπάκα – Τρίκαλα . Μάλιστα το τελευταίο διάστημα οι κάθοδοι  έχουν πολλαπλασιαστεί . Αν και ο ίδιος όταν ερωτάται επ΄ αυτών των καθόδων κρατάει το στόμα του ορμητικά κλειστό , σίγουρα υπάρχουν ζέοντα θέματα που αφορούν τον Δήμο και την περιοχή εν εξελίξει με κορυφαία το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την προστασία των ΜΕΤΕΩΡΩΝ  αλλά και την εκλογή Μητροπολίτη  την 6η Οκτωβρίου από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος . Και βέβαια υπάρχουν και άλλα που επιφυλασσόμαστε να αποκαλύψουμε αλλά η υλοποίησή τους  αναμφίβολα θα επηρεάσει καταλυτικά την τοπική οικονομία και  γενικότερα την περιοχή . Δήμαρχε , καλή επιτυχία , τί άλλο να πούμε !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Επικοινωνιακά κολπάκια, όπως και το αφήγημα δημάρχου περί μετονομασίας του δήμου. Αγαπητέ Γρηγόρη όπως έχω ξαναγράψει οι καιροί άλλαξαν όπως και οι κυβερνήσεις, οι της «γνωριμίας», της «πελατείας» και της κομματικής κολακείας είναι ντεμοντέ. Ο καιρός πέρασε πλησιάζει η ώρα της κάλπης, τότε θα καταλάβουν οι επηρμένοι τι εστί βερίκοκο και πόσο δύσκολο είναι να κυβερνάς.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.