«Σημαντικές οι προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης του Νομού Τρικάλων»

10 Νοεμβρίου, 2015 11:19 Επιμέλεια: /

dritseli o.k._DCE

Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεράσιμο Ζαχαράτο. Στην συνάντηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα τουριστικής οικονομίας που αφορούν στον Νομό Τρικάλων, με ιδιαίτερη εστίαση στην ανάπτυξη των Μετεώρων και στην αναζήτηση νέων πεδίων τουριστικής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτό, το Υπουργείο Τουρισμού θα διερευνήσει όλες τις δυνατότητες άμεσης δράσης σε πολύ συγκεκριμένα πεδία, όπως είναι η διοργάνωση σεμιναρίων τουριστικής κατάρτισης στην περιοχή της Καλαμπάκας καθώς και η αξιοποίηση της μελέτης για το Αναρριχητικό Κέντρο Χασίων.

Ταυτόχρονα, η Γενική Γραμματεία Τουριστικής Ανάπτυξης πρότεινε την κατάρτιση μιας συνολικής αναπτυξιακής πρότασης για τον τουρισμό στον Νομό Τρικάλων, στην οποία διατίθεται να συνδράμει με την τεχνική της υποστήριξη και με την γενικότερη τεχνογνωσία της. Παράλληλα, θα αναζητήσει άμεσες χρηματοδοτικές δυνατότητες από τα νέα επιχειρησιακά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για πολύπλευρες δράσης τουριστικής ανάπτυξης. Σε αυτό το ιδιαίτερα θετικό κλίμα, οι συναντήσεις εργασίας στο Υπουργείο Τουρισμού θα συνεχιστούν με στόχο την συνολική οικονομική τόνωση του Νομού Τρικάλων, μέσω της τουριστικής δραστηριότητας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.