Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων – «Τα μέσα έξω»

24 Μαΐου, 2015 09:13 Επιμέλεια: /

DSC_0061_DCE

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την ετήσια, μεγάλη Εικαστική  Έκθεση των μελών του με τίτλο «Τα μέσα έξω», που θα γίνει από 4 μέχρι 14 Ιουνίου στο «Κουρσούμ Τζαμί»  υπό την Αιγίδα της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Οι καλλιτέχνες-μέλη του Συλλόγου (ζωγράφοι, γλύπτες, ξυλογλύπτες και άλλοι εικαστικοί ), είτε αυτοδίδακτοι, είτε μορφωμένοι πάνω στην τέχνη τους, είναι «ερασιτέχνες» με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Αγαπάνε την τέχνη, αγωνίζονται συνεχώς γι αυτή, εμβαθύνουν και θέλουν να επικοινωνούν, να προσφέρουν, όση χαρά μπορούν, με τη δική της δύναμη, μ’ αυτό που τους δόθηκε.

Ζούμε σε δύσκολες εποχές και πιστεύουμε πως  ο καθένας, μ’ αυτό που έχει και μπορεί, πρέπει να δίνει και να βοηθάει τους γύρω του να έχουν πίστη και αισιοδοξία.

Μ’ αυτή τη διάθεση και σ’ αυτό το πνεύμα κινείται η φετεινή μας κίνηση να βγάλουμε «τα μέσα έξω»!

Βγάζουμε έξω την Τέχνη μας, όχι μόνο ως αποτέλεσμα, αλλά και ως διαδικασία, επικοινωνούμε σε όλα τα επίπεδα:

παρουσιάζουμε  τις νέες δημιουργίες μας,
δίνουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν πώς δουλεύουμε, πώς δημιουργείται ένα έργο τέχνης
τους καλούμε να πειραματιστούν, να δοκιμάσουν και οι ίδιοι
κάνουμε τον προαύλιο χώρο του Τζαμιού ένα μεγάλο εργαστήρι τέχνης για τα παιδιά
καλούμε τα σχολεία και τους γονείς να πάρουν μέρος σ” αυτή τη δραστηριότητα και να φέρουν τα παιδιά τους, ώστε να κάνουμε αυτό το δεκαήμερο μια πραγματική Γιορτή της Τέχνης και μέσα και έξω!
Η έκθεση συστεγάζεται και φέτος, όπως κάθε χρόνο, με την μόνιμη έκθεση κεραμικής και αρχαιολογικών ευρημάτων της 19ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που λειτουργεί στο Τζαμί.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2014 στις 8.30 μμ.

Για το ΔΣ η Πρόεδρος

Μαρία Ζιάκα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.