Σύλλογος Κρύας Βρύσης – Εκδρομή στο σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών και στην Ιερά Μονή «Παναγίας Εικοσιφοινίσσης»

admin
admin
10 Ιουνίου 2015, 10:52

Τι καλύτερο από μια μίνι απόδραση για τα μέλη και φίλους του Συλλόγου μας; Αυτό σκεφτήκαμε και προχωρήσαμε στη διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015.
Η αναχώρηση θα γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες και μέσω της Εγνατίας Οδού και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση θα καταλήξουμε στον Νομό Σερρών και συγκεκριμένα στο μοναστήρι της Παναγίας Εικοσιφοινίσσης.
Η Παναγία η Εικοσιφοίνισσα, με την αχειροποίητο θαυματουργό εικόνα της, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Μακεδονίας και είναι το παλαιότερο εν ενεργεία μοναστήρι στην Ελλάδα και την Ευρώπη., Βρίσκεται στα όρια των νομών Σερρών – Καβάλας, στο κατάφυτο Παγγαίο και σε υψόμετρο 753 μέτρων.
Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Σπηλαίο Αλιστράτης. Το σπήλαιο Αλιστράτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Το σπήλαιο ανήκει στο δίκτυο σπηλαίων του φαραγγιού του ποταμού Αγγίτη μαζί με άλλα τέσσερα γνωστά σπήλαια. Το σπήλαιο Αλιστράτης απέχει 6 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της κωμόπολης της Αλιστράτης Σερρών, στη θέση «Πετρωτό».
Μετά το πέρας της ξενάγησης στο σπήλαιο η εκδρομή θα αναχωρήσει για την πόλη των Σερρών, όπου θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και περιήγηση στην πόλη.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ: 17 ΕΥΡΩ
ΠΑΙΔΙΚΟ: 15 ΕΥΡΩ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 6977-546035 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .