Σύλλογος Καστρακίου – Με διοικούσα επιτροπή συνεχίζει ο Σύλλογος

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
1 Απριλίου 2017, 17:59

Πολύ κοντά στη διάλυση έφτασε σήμερα ο ιστορικός Σύλλογος του Καστρακίου καθώς στην προγραμματισμένη τελευταία συνεδρίαση τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να παρθεί αρχικά απόφαση για διάλυση.

Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και αποφασίστηκε να σχηματιστεί μια επιτροπή δώδεκα ατόμων οι οποία θα τρέξει τα θέματα του Συλλόγου μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Αιτία για την όξυνση ήταν η παρέμβαση του προέδρου κ. Γιάννη ο οποίος υποστήριξε ότι σήμερα η συνεδρίαση αφορούσε την εκλογή του νέου Δ.Σ. και όχι τις εκδηλώσεις που θα γίνουν και πως το παλιό Δ.Σ. αν είχε σκοπό να συνεχίσει δεν έπρεπε να προκηρύξει εκλογές.

Αυτός εξόργισε τους ανθρώπους του απερχόμενου Δ.Σ. οι οποίο αποχώρησαν (κάποιοι εξ΄αυτών) από τη συνεδρίαση καθώς όπως υποστήριξαν ο κ. Γιάννης δεν κατάλαβε το σκεπτικό τους.

Τελικώς έστω και προσωρινά βρέθηκε λύση και ο Σύλλογος θα συνεχίσει να υπάρχει.

Δελτίο Τύπου ΕΜΟ Καστρακίου

Ύστερα από την 3η επαναληπτική διαδικασία ανάδειξης του νέου Δ.Σ. του Ε.Μ.Ο. Καστρακίου  που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καστρακίου ορίστηκε 12μελή Διοικούσα Επιτροπή μέχρι το τέλος της περιόδου.

Να τονιστεί ότι η λύση αυτή είναι  προσωρινή και αυτό έγινε με σκοπό να μην οδηγηθεί ο ιστορικός σύλλογος στο Πρωτοδικείο.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής:

 1. Μπλούτσος Αντώνιος
 2. Πλακιάς Δημήτριος
 3. Κωστής Ευάγγελος
 4. Γκόγκος Γεώργιος
 5. Γιάννης Θέμης
 6. Μήλιου Νικολέτα
 7. Δελιαννίδου Θεοδώρα
 8. Ζωσιμά Αφροδίτη
 9. Αθανασίου Σμαραγδή
 10. Καραλή Μάρθα
 11. Μαγκλάρα Κίτσα
 12. Φλέτσιου Αντιγόνη

 

Με  Τιμή Γκόγκος Β. Γεώργιος

Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .