Σύλλογος Φἰλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης » Ο Άγιος Βησσαρίων»

17 Οκτωβρίου, 2016 10:18 Επιμέλεια: /

DSC_0397_DCE

Η νέα πολιτιστική χρονιά 2016 – 2017 ξεκινά με τις πιο όμορφες προοπτικές για τα μέλη του  Συλλόγου Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης «Ο Άγιος Βησσαρίων».

Ξεκινάμε  με μεράκι και όρεξη αφού το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, υπόσχεται όλο και περισσότερες εκδηλώσεις, αλλά και συμμετοχές στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, όπως άλλωστε κάνει όλα τα  χρόνια της λειτουργίας του.

Καλούμε λοιπόν όλα τα παλιά μέλη αλλά και όλους τους ανθρώπους που θέλουν να γεμίσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:30 στα γραφεία του Συλλόγου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

ΑΔΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΜΙΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.