Σύλλογος Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας – Με επιτυχία η επίδειξη πλεκτών

9 Ιουνίου, 2015 20:57 Επιμέλεια: /

DSC07671_DCE

Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον στο ξενοδοχείο Αντωνιάδης πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Σύλλογο Αδελφοποιημένων Πόλεων Καλαμπάκας η επίδειξη πλεκτών.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετές φίλες και μέλη του Συλλόγου όπου παρακολούθησαν την επίδειξη των πλεκτών που είχαν ετοιμάσει Κυρίες από την πόλη μας.

Όλες οι χειροτεχνίες ήταν ιδιαίτερες και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Παπαθανασίου Έλλη ευχαρίστησε το κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση αλλά ευχαρίστησε ιδιαίτερα τις Κυρίες οι οποίες δημιούργησαν τα πλεκτά με τα οποία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.