Συλλογή υπογραφών για το πρόβλημα της ηχορύπανσης Καλαμπάκας και Καστρακίου – Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Καλαμπάκας

31 Ιουλίου, 2016 18:02 Επιμέλεια: /

δημαρχείο

»Την Δευτέρα στις 8:00 το απόγευμα θα συναντηθούμε στην είσοδο του Δημαρχείου για να συμφωνήσουμε το περιεχόμενο του κειμένου που θα υπογράψουμε και για να πάρουμε φωτοτυπίες του κειμένου για να μαζέψουμε υπογραφές ώστε περίπου μια εβδομάδα αργότερα να παραδώσουμε το κείμενο με τις υπογραφές στον Δήμαρχο , την τροχαία και στα ΜΜΕ. Για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας σε μια πόλη απαιτείται η συμμετοχή όλων μας .. Σας περιμένουμε…»

Με αυτό το post γίνεται κάλεσμα μέσω του facebook προς τους κατοίκους της Καλαμπάκας και του Καστρακίου να συγκεντρωθούν αύριο στην είσοδο του Δημαρχείου Καλαμπάκας. Όπως καταλαβαίνουμε η βραδινή ηχορύπανση έχει γίνει μείζον πρόβλημα στη πόλη μας αλλά και στο Καστράκι.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.