Συγκροτήθηκε η επιτροπή αγώνα των κατοίκων της Διάβας για την γέφυρα – Αίτημα όλων η δημιουργία μιας γρήγορης πρόσβασης από και προς τη Καλαμπάκα

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
25 Φεβρουαρίου 2016, 20:29

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο κοινοτικό κατάστημα της Διάβας συνάντηση-συγκέντρωση των κατοίκων και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Διάβα και στην γύρω περιοχή. Ο λόγος της συγκέντρωσης είναι η αγωνία για την γρήγορη αποκατάσταση της γέφυρας σε πρώτη φάση και στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στο να βρεθεί μία λύση για γρήγορη πρόσβαση στην Καλαμπάκα.

Η συγκέντρωση είχε πολύ κόσμο πράγμα που δείχνει την αναγκαιότητα μιας γρήγορης λύσης σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Διάβας και όχι μόνο.

Από την συνάντηση συγκροτήθηκε μια επιτροπή αγώνα η οποία θα αποτελείται από τους Ζαρκάδα Δημήτρη, Χρήστο Κόνη, Σπύρο Τσιάκαλο, Τσιαντή Βασίλη, Αδάμο Γιώργο, Ζαχαρούλα Γιαβρούτα Λούδα , Λίτσιο Γιώργο και Κωστή Βαγγέλη.

Σκοπός της επιτροπής αυτής θα είναι να πιέζει καθημερινά προς όλες τις κατευθύνσεις για την υλοποίηση των αιτημάτων τους.

Παρών στην συνάντηση ήταν και οι κύριοι Γεωργίου και Αβραμόπουλος οι οποίοι δήλωσαν υπέρ της κίνησης αυτής ενώ ο κύριος Αβραμόπουλος ανακοίνωσε πως μετά από επαφές που είχε με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κύριο Σινάνη και τον γενικό γραμματέα κύριο Γιαννάκο πήρε την διαβεβαίωση ότι η γέφυρα θα ολοκληρωθεί ως τον Οκτώβριο του 2016, κάτι το οποίο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό αλλά και με επιφυλάξεις από τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, όλοι συμφώνησαν πως το πρώτο πράγμα το οποίο πρέπει να γίνει είναι η έναρξη των εργασιών για την πρόχειρη διέλευση προς την Καλαμπάκα την οποία ο καθένας θα περνάει με δικιά του ευθύνη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .