Συγκρότησαν επιτροπή

17 Δεκεμβρίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

metanastes-1_DCE

Συνήλθε το Διοικητικό  Συμβούλιο   της ΚΕΔΕ  και μετά από πρόταση του Προέδρου της Γ. Πατούλη αποφάσισε ομόφωνα να συγκροτηθεί Επιτροπή, με σκοπό την άμεση επεξεργασία και διατύπωση ενός σχεδίου διαχείρισης του προσφυγικού- μεταναστευτικού ζητήματος από πλευράς Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, ώστε να υποβληθεί στην Κυβέρνηση και να αποτελέσει μέρος του συνολικού εθνικού σχεδίου.  Την Επιτροπή αυτή θα πλαισιώσουν τεχνοκράτες ενώ θα ζητηθεί να συμμετέχει σε αυτήν και εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής .

Ο  ρόλος των επιτροπών στην Ελλάδα είναι γνωστός γι΄ αυτό και η επισήμανση ότι αν δεν θέλεις να λύσεις ένα πρόβλημα συνέστησε  μια επιτροπή αλλά ειδικά το θέμα αυτό δεν προσφέρεται για ούτε για κλείσιμο των ματιών , ούτε για αντιπαραθέσεις , ούτε Βυζαντινισμούς .

Η αλήθεια  είναι ότι  η Τ.Α είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να δράσει άμεσα και  αποτελεσματικά αρκεί να υπάρξει συνέργεια με την κεντρική εξουσία στο πλαίσιο κοινού σχεδίου αντιμετώπισης του μείζονος αυτού προβλήματος που αν δεν προσέξουμε μπορεί να διαλύσει την Ελλάδα χωρίς να το καταλάβουμε !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.