Συγκινητικότατη η ανταπόκριση στον Ραδιοέρανο του Ράδιο Σταγών για την μικρή Ραφαέλα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
21 Μαΐου 2015, 20:01

Δάκρυσαν ακόμη και οι πιο σκληροί σήμερα στο άκουσμα του Ραδιοεράνου που πραγματοποίησε το Ράδιο Σταγών , για την συγκέντρωση χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την νοσηλεία της 16μηνης Ραφαέλας σε ειδικό κέντρο ( κλινική ) του εξωτερικού.

Η μικρή Ραφαέλα από την Καλαμπάκα τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν 7 μήνες ( τον περασμένο Οκτώβριο) και από τότε νοσηλεύεται σε άγρυπνο κώμα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Το μικρό Αγγελούδι πρέπει να διακομιστεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία και για τον λόγο αυτό χρειάζονται αρκετά χρήματα.

Η αεροδιακομιδή( μόνο για να πάει) κοστίζει 26.500 ευρώ και τα χρήματα παραμονής στο κέντρο ( σε πρώτη φάση)  60.000 ευρώ. Η μητέρα της μικρής πουλάει ακόμη και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει , το σπίτι της , για να συγκεντρώσει το ποσό που θα χρειαστεί. Γιατί εκτός από τα χρήματα που προαναφέραμε η Ραφαέλα θα χρειαστεί και άλλα αφού άμεσα θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Το Ελληνικό κράτος είναι πολύ αργό στις διαδικασίες ( κατά την μητέρα ) και δεν έχει βοηθήσει μέχρι τώρα . Κάθε μέρα που περνά είναι πολύ σημαντική για το κοριτσάκι και έτσι το Ράδιο Σταγών αποφάσισε να βοηθήσει.

Όλη η σημερινή  εκπομπή αφιερώθηκε στον Ραδιοέρανο για την Ραφαέλα και η συνδρομή του κόσμου ήταν συγκινητική . Εκατοντάδες ήταν αυτοί που πέρασαν από τον σταθμό και προσέφεραν την βοήθειά τους , συνοδεύοντάς την με τις καλύτερες ευχές.

Εκατοντάδες ήταν και αυτοί που επικοινώνησαν με τον σταθμό από όλη την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό και ζήτησαν τραπεζικό λογαριασμό για να βοηθήσουν.

Οι προσφορές μόνο στο Ράδιο Σταγών ξεπέρασαν τις 26.000 ευρώ( σε πρώτη φάση)  ,ενώ αρκετά μεγάλο είναι και το ποσό που κατατέθηκε στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Ραφαέλας.

Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο ο Έλληνας ξαναέδειξε την μεγάλη καρδιά του.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .