Συγκινητικότατη η ανταπόκριση στον Ραδιοέρανο του Ράδιο Σταγών για την μικρή Ραφαέλα

21 Μαΐου, 2015 20:01 Επιμέλεια: /

Rafaela

Δάκρυσαν ακόμη και οι πιο σκληροί σήμερα στο άκουσμα του Ραδιοεράνου που πραγματοποίησε το Ράδιο Σταγών , για την συγκέντρωση χρημάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την νοσηλεία της 16μηνης Ραφαέλας σε ειδικό κέντρο ( κλινική ) του εξωτερικού.

Η μικρή Ραφαέλα από την Καλαμπάκα τραυματίστηκε σε τροχαίο πριν 7 μήνες ( τον περασμένο Οκτώβριο) και από τότε νοσηλεύεται σε άγρυπνο κώμα στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Το μικρό Αγγελούδι πρέπει να διακομιστεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Γερμανία και για τον λόγο αυτό χρειάζονται αρκετά χρήματα.

Η αεροδιακομιδή( μόνο για να πάει) κοστίζει 26.500 ευρώ και τα χρήματα παραμονής στο κέντρο ( σε πρώτη φάση)  60.000 ευρώ. Η μητέρα της μικρής πουλάει ακόμη και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει , το σπίτι της , για να συγκεντρώσει το ποσό που θα χρειαστεί. Γιατί εκτός από τα χρήματα που προαναφέραμε η Ραφαέλα θα χρειαστεί και άλλα αφού άμεσα θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Το Ελληνικό κράτος είναι πολύ αργό στις διαδικασίες ( κατά την μητέρα ) και δεν έχει βοηθήσει μέχρι τώρα . Κάθε μέρα που περνά είναι πολύ σημαντική για το κοριτσάκι και έτσι το Ράδιο Σταγών αποφάσισε να βοηθήσει.

Όλη η σημερινή  εκπομπή αφιερώθηκε στον Ραδιοέρανο για την Ραφαέλα και η συνδρομή του κόσμου ήταν συγκινητική . Εκατοντάδες ήταν αυτοί που πέρασαν από τον σταθμό και προσέφεραν την βοήθειά τους , συνοδεύοντάς την με τις καλύτερες ευχές.

Εκατοντάδες ήταν και αυτοί που επικοινώνησαν με τον σταθμό από όλη την Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό και ζήτησαν τραπεζικό λογαριασμό για να βοηθήσουν.

Οι προσφορές μόνο στο Ράδιο Σταγών ξεπέρασαν τις 26.000 ευρώ( σε πρώτη φάση)  ,ενώ αρκετά μεγάλο είναι και το ποσό που κατατέθηκε στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Ραφαέλας.

Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο ο Έλληνας ξαναέδειξε την μεγάλη καρδιά του.

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.