Συγκινητικόν!!!

10 Μαΐου, 2016 07:53 Επιμέλεια: /

kastraki eikones 2016 (17)

Έντονη  συγκίνηση δημιούργησε η ενέργεια επισκέπτη της περιοχής να προσκυνήσει και να φιλήσει το Εθνικό μας σύμβουλο , την Ελληνική σημαία  , την οποία κρατούσε ο πρόεδρος Καστρακίου Περικλής Γιάννης κατά την πραγματοποίηση του εθίμου της περιφοράς των ιερών λειψάνων και εικόνων γύρω από το χωριό .

Ωστόσο η  συγκινητική ενέργεια αυτή του επισκέπτη συγκίνησε και τον Πρόεδρο κάτι που ήταν αδύνατον  να κρατήσει χωρίς να το κοινωνήσει με κάποιους ανθρώπους δεδομένου , όπως τόνισε , η πράξη αυτή του επισκέπτη δεν ήταν τυχαία αλλά κρύβει  ιδανικά , αξίες , πιστεύω για το ιερό αυτό σύμβολο για το οποίο χύθηκαν  καρδάρια αίματος  για την υπεράσπισή του !!! Αγαπητέ πρόεδρε , και μόνο αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει ότι η ελπίδα δεν  εξέλειπε παντελώς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.