Συγκίνηση

2 Νοεμβρίου, 2015 10:06 Επιμέλεια: /

DSD_1899_DCE

Η τοπική εκκλησία  απέκτησε την Κυριακή έναν νέο και άξιο διάκονο . Τον Κωνσταντίνο Κοκόρα που δια χειρός  του Ποιμενάρχου μας κ.κ. Σεραφείμ , τις ευλογίες του σεβάσμιου  πρεσβυτέριου  και την έγκριση του λαού , που με το Άξιος – Αξιος που αναφώνησε , «ενέκρινε» την έλευσή του στους κόλπους  της  λαμβάνοντας τον  πρώτο βαθμό της ιεροσύνης .

Συγκινητικές στιγμές έζησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και  Ελένης όσοι παραβρέθηκαν  και παρακολούθησαν την τελετή της χειροτονίας που αυτή καθ΄ αυτή αποτελεί την κορυφαία στιγμή  της εκκλησίας .

Συγκινητική και η  στιγμή της προσλαλιάς του χειροτονούμενου  , δια της οποίας ξεδίπλωσε  τη ζωή του και  την κλήση του προς την ιεροσύνη ,  αλλά και οι πολύτιμες νουθεσίες του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ Αρχιμ. Ισιδώρου που σίγουρα θα του φανούν χρήσιμες στο έργο του .

Κατά τ΄ άλλα  Άξιος και από εμάς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.