Συγκίνηση και περηφάνια στην επετειακή εκδήλωση τριακονταετίας του χορευτικού ομίλου «Μετέωρα»

5 Ιουλίου, 2017 23:26 Επιμέλεια: /

DSC_9872

Ο κόσμος γέμισε τη κεντρική πλατεία όπως φυσικά έκανε εδώ και 30 χρόνια κάθε φορά ο χορευτικός όμιλος “Τα Μετέωρα”  συμμετείχαν σε κάποια εκδήλωση.

Σήμερα ο όμιλος γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυση του με το τρόπο που ξέρει να κάνει πολύ καλά, χορεύοντας  .

Το πρωτογενές και δευτερογενές τμήμα υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Δήμα, παρουσίασε παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς.

Ο Δήμος Καλαμπάκας τίμησε τους ιδρυτές του χορευτικού ομίλου με τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σινάνη να τους ευχαριστεί για όλα όσα έχουν προσφέρει τα 30 χρόνια ύπαρξης του ομίλου.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.