Συγκεντρώσουν φάρμακα οι Καλαμπακιώτες

18 Δεκεμβρίου, 2015 11:22 Επιμέλεια: /

fafmaka parasini kibotos (1)_DCE

Φάρμακα, εκ του περισσεύματος της καρδιάς και όχι της τσέπης  προσφέρουν σήμερα  οι Καλαμπακιώτες  . Πρόκειται για μία δράση που προεξάρχει η Πράσινη Κιβωτός , συνεπικουρούμενη από τον Δήμο Καλαμπάκας και με την  βοήθεια του Κέντρου Υγείας της πόλης.

Οι πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν φάρμακα που δεν χρειάζονται έως και τις 2 το μεσημέρι,  ακόμα και αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί, αρκεί να μην έχουν λήξει. Συνάμα θα συγκεντρώνονται και άλλα είδη φαρμακευτικού υλικού ( γάζες κ.λ.π.).

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να στηριχθούν ανασφάλιστα άτομα, τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στη φαρμακευτική περίθαλψη

Έστω και ένας συνάνθρωπός μας να βοηθηθεί από την προσπάθειά, θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία, γιατί στόχος αυτής της προσπάθειας  είναι ο Άνθρωπος και στόχευσή η διατήρηση της Υγείας του αλλά της Ζωής του.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων γίνεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Καλαμπάκας ( ό χώρος που στεγάζονταν η Οικονομική Επιτροπή) .

Ο Δήμος Καλαμπάκας αγκάλιασε για ακόμη μια φορά την προσπάθεια αυτή που διοργανώνει η Πράσινη Κιβωτός, και στηρίζει το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας και ο Διευθυντής του κος Μάνθος Σκύφτας.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.