Συγκέντρωση ειδών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τους πρόσφυγες και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

17 Μαρτίου, 2016 13:27 Επιμέλεια: /

perifereia_thessalias_ktirio1_DCE

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης προς ευπαθείς ομάδες, αναλαμβάνει δράσεις στήριξης και συνδρομής στηρίζοντας τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται το τελευταίο διάστημα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και λαμβάνει μέριμνα, προετοιμαζόμενη και για την αντιμετώπιση αναγκών, που ενδεχομένως να προκύψουν, από νέες τυχόν αφίξεις στην περιοχή μας.

Παράλληλες δράσεις αναλαμβάνονται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και δεν θα περιορίζονται μόνο στον προσφυγικό πληθυσμό, αλλά θα επεκταθούν στο σύνολο των ευπαθών ομάδων της περιοχής μας, με τις ήδη υλοποιούμενες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της φτώχειας και με την γενικότερη κοινωνική στήριξη κάθε πολίτη που έχει ανάγκη. Με βάση το παραπάνω πλαίσιο, καλούνται όλοι/ες οι Θεσσαλοί πολίτες που έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν: είδη ένδυσης και υπόδησης, είτε καινούργια, είτε χρησιμοποιημένα, αλλά θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά  είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά, γυναίκες και βρέφη (μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες, σαπούνι, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, χαρτί υγείας, κλπ) κουβέρτες, υπνόσακοι, κλινοσκεπάσματα.

Η παραλαβή των ειδών θα γίνεται στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας             (Πρώην Νομαρχιακό μέγαρο) Πλ. Ρήγα Φεραίου Παπαναστασίου και Βελή, στο ισόγειο της αριστερής πτέρυγας, δίπλα από το ΚΕΠ. Ώρες παραλαβής από 8.00 έως 20.00. τις εργάσιμες ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή, με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες στην Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Θεσσαλίας στα τηλ. 2413506280-1 (πρωί) και 2413506293 (απόγευμα) 2413506228 (πρωί-απόγευμα).

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.