Συγκέντρωση αιτήσεων – υπογραφών για την αδόμητη ζώνη

12 Οκτωβρίου, 2017 08:47 Επιμέλεια: /

Untitled

Σημαντική πρωτοβουλία αναπτύσσουν εδώ και κάποιες ημέρες συμπολίτες μας – ιδιοκτήτες εκτάσεων εντός της αδόμητης ζώνης στην περιοχή Καλαμπάκας – Καστρακίου!

Ήδη ένας ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων από κατατέθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη 6/10 στο Πρωτόκολλο του Δήμου. Οι αιτούντες απευθύνονται στο Δ.Σ. του Δήμου και στο Πρόεδρό ώστε να συζητηθεί το θέμα τους στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συγκέντρωση αιτήσεων συνεχίζεται και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τις προμηθευτεί, προς το παρών, στα café Ζενίθ και Ιθώμη. Στη συνέχεια μπορεί ο καθένας να την καταθέσει στο Πρωτόκολλο του Δήμου ή να την αφήσει στα σημεία αυτά ώστε να υποβληθούν μαζικά!

ΑΙΤΗΣΗ

 

ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΟΝΟΜΑ:…………………………

……………………………………

……………………………………

……………………………………

……………………………………

 

 

Προς στήριξη της υπ΄αριθμ.26/2017 ,29/8/2017 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας αιτούμαστε στο Δ.Σ. του Δήμου Καλαμπάκας και στον Πρόεδρο του Δ.Σ.(κ. Χαλατσάκη) να συζητήσει το θέμα της επαναξιολόγησης της αδόμητης ζώνης, ζητώντας από το αρμόδιο υπουργείο τον περιορισμό της στα όρια του Ιερού χώρου , έτσι ώστε να αποδεσμευτούν οι περιουσίες μας , εφόσον αυτές δεν παρουσιάζουν κανένα αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

 

 

Υπογραφή

1 Untitled

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.