Συγκέντρωση αιτήσεων – υπογραφών για την αδόμητη ζώνη

admin
admin
12 Οκτωβρίου 2017, 08:47

Σημαντική πρωτοβουλία αναπτύσσουν εδώ και κάποιες ημέρες συμπολίτες μας – ιδιοκτήτες εκτάσεων εντός της αδόμητης ζώνης στην περιοχή Καλαμπάκας – Καστρακίου!

Ήδη ένας ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων από κατατέθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη 6/10 στο Πρωτόκολλο του Δήμου. Οι αιτούντες απευθύνονται στο Δ.Σ. του Δήμου και στο Πρόεδρό ώστε να συζητηθεί το θέμα τους στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συγκέντρωση αιτήσεων συνεχίζεται και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να τις προμηθευτεί, προς το παρών, στα café Ζενίθ και Ιθώμη. Στη συνέχεια μπορεί ο καθένας να την καταθέσει στο Πρωτόκολλο του Δήμου ή να την αφήσει στα σημεία αυτά ώστε να υποβληθούν μαζικά!

ΑΙΤΗΣΗ

 

ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΟΝΟΜΑ:…………………………

……………………………………

……………………………………

……………………………………

……………………………………

 

 

Προς στήριξη της υπ΄αριθμ.26/2017 ,29/8/2017 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας αιτούμαστε στο Δ.Σ. του Δήμου Καλαμπάκας και στον Πρόεδρο του Δ.Σ.(κ. Χαλατσάκη) να συζητήσει το θέμα της επαναξιολόγησης της αδόμητης ζώνης, ζητώντας από το αρμόδιο υπουργείο τον περιορισμό της στα όρια του Ιερού χώρου , έτσι ώστε να αποδεσμευτούν οι περιουσίες μας , εφόσον αυτές δεν παρουσιάζουν κανένα αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

 

 

Υπογραφή

1 Untitled

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .