Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

4 Φεβρουαρίου, 2016 18:04 Επιμέλεια: /

DSC08458_DCE

Οι εκπρόσωποι των Φορέων του Νομού Τρικάλων (επιστημονικοί, παραγωγικοί, συνδικαλιστικοί) που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, με το παρών ομόφωνο ψήφισμα εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση με τις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό οι οποίες, συνυπολογιζόμενων των αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων για τα επόμενα έτη, θα επιφέρουν την καταστροφή των επαγγελματιών αλλά και γενικότερα της οικονομίας.

Οι Φορείς του Νομού Τρικάλων δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε ενάντια στη λογική που αποδυναμώνει τον παραγωγικό ιστό της χώρας, προκαλεί ανεργία, υπανάπτυξη, μετανάστευση και εντείνει τα φαινόμενα της φοροδιαφυγής.

Οι εκπρόσωποι των  Φορέων δηλώνουμε ότι:

– Είμαστε σε κοινή κατεύθυνση για την κλιμάκωση των δράσεων μας το επόμενο διάστημα.

– Ενισχύουμε και ζητάμε να έρθει πρόταση με ποσοτικά στοιχεία και αναλογιστική μελέτη, για ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο, με προοπτική, κοινωνικά δίκαιο και δυνατότητα καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών.

Οι υπογράφοντες Εκπρόσωποι Φορέων:

Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Τρικάλων

Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων

Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας

Εμπορικοί Σύλλογοι Ν. Τρικάλων

Ν.Ε. Τρικάλων Τεχνικό Επιμελητήριο Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας

Δικηγορικός Σύλλογος

Ιατρικός Σύλλογος

Φαρμακευτικός Σύλλογος

Οδοντιατρικός Σύλλογος

Σύλλογος Επαγγελματιών Γεωπόνων

Ένωση Οικονομολόγων και Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών

Σύλλογος Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης

Σύλλογος Φροντιστών Ξένων Γλωσσών

Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων και Fast Food

Σωματείο Καφετεριών

DSC08519_DCE DSC08511_DCE DSC08500_DCE DSC08493_DCE DSC08492_DCE DSC08490_DCE DSC08487_DCE DSC08486_DCE DSC08480_DCE DSC08474_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.