Συγκέντρωσαν βιβλία και παιδικά παιχνίδια μπροστά από τα Δημαρχεία Καλαμπάκας και Τρικκαίων

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Δεκεμβρίου 2014, 11:44

Μια πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά από την Πράσινη Κιβωτό.

Δράσεις για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία.

Συγκέντρωσαν βιβλία και παιδικά παιχνίδια σήμερα  Σάββατο από 10 π.μ. μέχρι 2.μ.μ. μπροστά από τα Δημαρχεία Τρικκαίων και Καλαμπάκας.

Με σύνθημα «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ» η εθελοντική οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός», σε συνεργασία με τους Δήμους Τρικκαίων και Καλαμπάκας προγραμμάτισε  και πραγματοποίησε , τη συγκέντρωση παιδικών παιχνιδιών, παραμυθιών και διηγημάτων καθώς και σχολικών βοηθημάτων για παιδιά συμπολιτών μας που οι οικογένειές τους έχουν δυσχέρεια να τα προμηθευτούν.

Η συγκέντρωση των ειδών έγινε  αντίστοιχα στα περίπτερα που στήθηκαν  μπροστά από τα Δημαρχεία Τρικκαίων και Καλαμπάκας και διήρκησε  από τις 10 το πρωί μέχρι στις 2 το μεσημέρι.

Όσοι πολίτες ήθελαν  μπόρεσαν  να συνδράμουν την πρωτοβουλία γιατί «Όλοι Μαζί Μπορούμε», εν όψει των Χριστουγέννων, να στήριξαν  αυτή την κίνηση αγάπης για τα παιδιά.

Στην Καλαμπάκα υποδέχονταν όσους πήγαιναν παιχνίδια εκπρόσωποι την Πράσινης κιβωτού όπως οι κυρίες   Μίνα Καλκάνη  και Σμαρώ Νάκη , ενώ τον Δήμο εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρία Κουκοράβα- Γκαραγκάνη

Την δραστηριότητα, στήριξε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο οποίος και θα την προβάλει στο πλαίσιο της δράσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

DSC_6183_DCE DSC_6188_DCE

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .