Σύγχυση

26 Οκτωβρίου, 2015 09:01 Επιμέλεια: /

det_

Δεν ήταν και λίγες οι περιπτώσεις που η αλλαγή της ώρας (από την Καλοκαιρινή στην Χειμερινή ) δεν έγινε αντιληπτή από κάποιους παρά την δημοσιότητα που έλαβε και εφέτος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγχύσεις όπως κάποιος προσκυνητής των Μετεώρων που ανέβηκε για εκκλησιασμό με την παλιά και βρήκε τις πόρτες των μοναστηριών κλειστές.
Θα μου πείτε εν μέσω της γενικότερης σύγχυσης που βρίσκεται η κοινωνία, λόγω τη κρίσης και όσων την αναμένουν , είναι φυσικό να συμβαίνουν και αυτά . Πράγματι , ο κόσμος δεν ξέρει που βρίσκεται από τα επαπειλούμενα φορολογικά μέτρα , αλλά πέραν αυτού ο Έλλην και δη ο νεοέλλην , δεν δείχνει την δέουσα προσοχή σε αυτές τις λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλήθος συγχύσεων και παρεξηγήσεων .
Άλλωστε , το χύμα , η προχειρότητα και γενικότερα η ελαφρότητα με την οποία λαμβάνουμε τα πράγματα , είναι ίδιον φαινόμενο της φυλής , κάτι που φυσικά οφείλουμε να αλλάξουμε βεβαίως !!!
Κατά τ΄ άλλα καλόν Χειμώνα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.