Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καλαμπάκας

27 Αυγούστου, 2015 10:54 Επιμέλεια: /

sinanis + sizigos _DCE

Συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου, τις νέες και τους νέους του Δήμου Καλαμπάκας που πέτυχαν της εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντες τους. Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τη μακροχρόνια προσπάθεια, την επιμονή και τη θέληση που επέδειξαν για να επιτευχθούν οι στόχοι τους.
Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν μόνο σε σας αλλά και στους γονείς σας, που στάθηκαν δίπλα σας, σε δύσκολους καιρούς, όπως και στους εκπαιδευτικούς σας, που υπήρξαν ακούραστοι συμπαραστάτες σας.
Δεν ξεχνώ ασφαλώς και τους μαθητές μας, που ενώ μόχθησαν εξίσου, τόσο οι ίδιοι ,όσο και οι οικείοι τους, για διάφορους λόγους δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα όμως, είναι η ώρα για ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους.
Οι επιτυχίες λοιπόν όλων σας, αποτελούν επένδυση για τον τόπο μας.
Όλοι σας είστε ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο γι” αυτόν.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία!».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.