Συγχαρητήρια επιστολή

1 Μαρτίου, 2016 18:31 Επιμέλεια: /

20160226_101234_DCE_001

Εύγε,
στην αξιέπαινη προσπάθεια του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Τρικάλων και στο Τοπικό Σύμβουλιο αυτού.
Η συγκεκριμένη πράξη δωρεάς (κινητό μαγειρείο) προς τον ιδανικό παραλήπτη (ιερά μονή), όντως εκτιμάται ως σκόπιμη, επωφελής και αναγκαία που καλύπτει ένα κενό στην εθελοντική κοινωνική προσπάθεια και αγάπη αυτών των λειτουργών, προς όλους τους έχοντες την στήριξή τους.
Μακάρι να πληθαίνουν συνέχεια (όπως τελευταία γίνεται από πολλά παραρτήματα) τα περιστατικά και οι πράξεις αγάπης και βοήθειας στους ανήμπορους συνανθρώπους μας που πολλαπλασιάζονται.
Με εκτίμηση,
Ταξχος ε.α. Δημήτριος Χατσίκας,
Μέλος ΔΣ/ΕΑΑΣ & Υπεύθυνος Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.