Συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την άνοδο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην Β’ Εθνική Κατηγορία

20 Μαΐου, 2015 09:46 Επιμέλεια: /

agorastos kede 4_DCE

Με αφορμή την άνοδο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στη Β’ Εθνική Κατηγορία, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απέστειλε στη διοίκηση του αθλητικού σωματείου συγχαρητήρια επιστολή.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας συγχαίρουμε τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ για το σπουδαίο επίτευγμα της ανόδου στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Η προσπάθεια της διοίκησης και των αθλητριών να προάγουν και να αναδείξουν το γυναικείο ποδόσφαιρο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και της Θεσσαλίας σε ένα αρκετά μικρό χρονικό διάστημα, καταδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το μεγαλείο και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.

Οι νικητές ποτέ δεν τα παρατούν κι αυτοί που τα παρατούν ποτέ δεν νικούν. Οι αθλήτριες της ΑΕΛ κατάφεραν να αναδείξουν τη Λάρισα και τη Θεσσαλία μέσα από την αγωνιστικότητά τους και να αποτελέσουν υγιή πρότυπα για χιλιάδες μικρά παιδιά.

Ευχή όλων είναι η νέα χρονιά στην Β’ Εθνική Κατηγορία να γεμίσει τις αθλήτριες της ΑΕΛ με διακρίσεις και όλους εμάς με υπερηφάνεια για τα κατορθώματά τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.