Συγχαρητήρια

19 Μαΐου, 2015 08:06 Επιμέλεια: /

1797620_464803333680647_1995635068519789252_n

Αναμφίβολα  πολλά τα συγχαρητήρια που δέχθηκε η διοίκηση του  Α.Ο.Τ ,  οι ποδοσφαιριστές  και η τεχνική ηγεσία  του  για την επιτυχία της ομάδας να  επιστρέψει στα σαλόνια της Football League…

Ένα από  αυτά τα συγχαρητήρια  και αυτό του Δημάρχου Καλαμπάκας  Χρήστου Σινάνη «…Επιτυχία που μας έκανε υπερήφανους γιατί έκαναν το όνειρο πραγματικότητα και απέδειξαν, ότι επάξια η ομάδα προβιβάστηκε, αφού ήταν πρωταγωνίστρια από την αρχή έως το τέλος του Πρωταθλήματος στην κατηγορία της. Πιστεύω, ότι θα συνεχίσει να εκπλήσσει και του χρόνου στη Football League με ολόκληρο το Νομό Τρικάλων να βρίσκεται δίπλα και να στηρίζει την διοίκηση και την ομάδα μας…» , τονίζει  .

Μπράβο δήμαρχε  ;

Πάντως την Κυριακή το βράδυ η ομάδα πέρασε με το λεωφορείο από το κέντρο της Καλαμπάκας με τα γνωστά πανηγύρια και τους Καλαμπακιώτες να μην καταλαβαίνουν  προς τι οι πανηγυρισμοί μιας και μόλις είχε χάσει ο Ολυμπιακός στο Μπάσκετ και η πιάτσα ήταν βουβή .

Άντε , και στην πρώτη από του χρόνου !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.