Σφοδρή επίθεση Κ. Σκρέκα στην Κυβέρνηση

8 Μαρτίου, 2016 18:04 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και στην τακτική που αυτή ακολουθεί εξαπέλυσε ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Μιλώντας στην εκπομπή Live U στο STAR και στην Πόπη Τσαπανίδου, ο κ. Κ. Σκρέκας απόρησε με τις δηλώσεις Κυβερνητικών στελεχών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ακούσει κανένας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και πιστέψει αυτά που λένε θα νομίσει ότι ζει σε μια χώρα μαγική. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ανεβάζουν 40% την εισφορά αλληλεγγύης, ανεβάζουν το Φ.Π.Α. στην εστίαση και σε όλους τους φόρους. Προχωράμε με 2% ύφεση. Μέσα σε ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. αυξήθηκε η φτώχεια».

«Αυτά δεν μπορούν να συνεχιστούν» συνέχισε ο κ. Κ. Σκρέκας «θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν, να αφήσουν τα ωραία και μεγάλα λόγια και να καθίσουν να δουλέψουν. Να κάνουν αυτό που πρέπει και οφείλουν στο τόπο και στην πατρίδα».

Ο κ. Κ. Σκρέκας αναφέρθηκε και στο μείζον ζήτημα που προκύπτει για την Ελληνική κοινωνία με την ανεξέλεγκτη είσοδο προσφύγων στη χώρα μας, επιρρίπτοντας ευθύνες στην Κυβέρνηση για την πολιτική του «ανοίξαμε και σας περιμένουμε που εφήρμοσε τον τελευταίο χρόνο. Και έτσι ξεκινάνε από το Μαρόκο και έρχονται και περνάνε στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2014 εισήλθαν στην Ιταλία 170.000 πρόσφυγες και στην Ελλάδα 70.000. Το 2015, τη χρονιά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. εισήλθαν 150.000 στην Ιταλία και… 900.000 στην Ελλάδα! Το αντιλαμβάνεστε αυτό το νούμερο; Πρέπει επιτέλους, λοιπόν, να σοβαρευτούν και να αλλάξουν τακτική».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Speedy Gozales

    Ενώ εσείς με το φανταστικό success story μέσα στα ερείπια της μνημονιακής Ελλάδας μας χορτάσατε με το Wi-Fi.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.