Σφύζουν από ζωή οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμπάκας

admin
admin
11 Ιουλίου 2014, 18:15

Ένα ευχάριστο γεγονός συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό στο γήπεδο Καλαμπάκας. Πιο συγκεκριμένα αν κάποιος βρεθεί απογευματινές ώρες στο γήπεδο θα διαπιστώσει αμέσως ότι αρκετοί άνθρωποι μικροί και μεγάλοι επιλέγουν να αθληθούν ή να ψυχαγωγηθούν χρησιμοποιώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Αυτό συμβαίνει διότι τα τελευταία χρόνια έλαβαν μέρος αρκετά έργα στο γήπεδο όπως: ανάπλαση των βοηθητικών γηπέδων ποδοσφαίρου, τα οποία χρησιμοποιούνται από την ομάδα της πόλης μας όπως και από τους πολίτες, δημιουργία γηπέδου τένις που είχε ως αποτέλεσμα και την δημιουργία τμημάτων εκμάθησης τένις όπως επίσης και εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ. Ακόμη, δημιουργία πίστας ποδηλάτων όπου στο παρελθόν αρκετές φορές έχουν λάβει μέρος αρκετοί πανελλήνιοι αθλητικοί αγώνες. Φυσικά, ένα από τα στολίδια του γηπέδου αποτελεί το δάπεδο(παρκέ) το οποίο βρίσκεται στο κλειστό Βλαχάβειο γυμναστήριο και φιλοξενεί τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ της πόλης μας.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία μπορούν με τις κατάλληλες ενέργειες του νέου Δήμου Καλαμπάκας να κάνουν τον αθλητισμό να ανθίσει περισσότερο στο Δήμο μας. Κάποια από αυτά είναι τα εξής : Η καλύτερη δυνατή περιποίηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου όπου διεξάγονται οι αγώνες αλλά και των βοηθητικών γηπέδων. Η επίστρωση με συνθετικό δάπεδο (ταρτάν) στον χώρο του στίβου, η αναβάθμιση του αρκετά παλιού γυμναστηρίου του γηπέδου όπως και της πίστας ποδηλάτων διότι λόγω της παλαιότητας τους αρκετοί άνθρωποι διατρέχουν κίνδυνο κατά την διάρκεια που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα τμήματα των εγκαταστάσεων. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα τμήματα των εγκαταστάσεων τα οποία χρίζουν αντιμετώπισης ή αναβάθμισης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .