Σεμινάριο στη Σχολή Χορού της Μαρίας Βασιλοπούλου

23 Φεβρουαρίου, 2017 11:03 Επιμέλεια: /

IMG_5214

Η Σχολή Χορού της κ. Βασιλοπούλου έχοντας πάντα στόχο την ουσιαστική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση έδωσε τη δυνατότητα στις μαθήτριες να διευρύνουν για άλλη μια φορά τις γνώσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα κορίτσια που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον κλασικό χορό είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά μαθημάτων υψηλής ποιότητας.

Η διδασκαλία πραγματοποιήθηκε από την Philippa Richards, η οποία επιβραβεύοντας τις συμμετέχουσες εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια.

Άλλη μια πολύτιμη εμπειρία, λοιπόν, για τις μαθήτριες της Σχολής, οι οποίες μετά το πέρας του σεμιναρίου απέκτησαν το ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησής του.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.