«Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) για ενήλικες και παιδιά»

31 Ιανουαρίου, 2017 18:12 Επιμέλεια: /

bibliothiki neo ktirio (5)_DCE

Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00 μ.μ.:
«Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) για ενήλικες και παιδιά».
H ΚΑΡΠΑ σήμερα αναγνωρίζεται διεθνώς ως βασική και πολύτιμη δεξιότητα ζωής. Μαθαίνοντας κάποιος ΚΑΡΠΑ μαθαίνει να βοηθά τους άλλους και αναπτύσσει το αίσθημα της αλληλεγγύης, του αλτρουισμού και της κοινωνικής ευθύνης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε βασικές και σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης. Αν ξαφνικά κάποιος καταρρεύσει δίπλα σου, η ζωή του βρίσκεται στα χέρια σου… Ο καθένας μπορεί να μάθει πώς να σώσει μια ζωή!
Το μάθημα απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και ενήλικες.
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Επιστημονικά υπεύθυνη: Ελένη Πολύζου
Ιατρός-Αναισθησιολόγος Διευθύντρια ΕΣΥ ΓΝ Τρικάλων, Επίτιμη Διδάσκουσα ΣΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθύντρια Σεμιναρίων Ευρωπαϊκού Συμβούλιου Αναζωογόνησης
Για τη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας
Η διευθύντρια κ. Πέπη Κατσιαμάνη

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.