Σε τελικό στάδιο οι συζητήσεις για την δημιουργία Hot-Spot στην Καλαμπάκα

13 Μαΐου, 2016 10:58 Επιμέλεια: /

DSC_9377_DCE

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με όσα ειπώθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Βαγγέλη Γκιάτα στο Ράδιο Σταγών σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την δημιουργία Hot-Spot στην Καλαμπάκα.

Μάλιστα, στην εκπομπή έγινε και τηλεφωνική παρέμβαση από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κύριο Σινάνη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΜΚΟ, προκειμένου να δει τα έγγραφα τα οποία όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία του Hot-Spot είναι τα απαραίτητα για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε και με τον Βουλευτή κύριο Σιμορέλη, ο οποίος δήλωσε άγνοια περί του θέματος και μας ενημέρωσε ότι θα φροντίσει να ενημερωθεί σχετικά με το τι ακριβώς ισχύει και αν όντως όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της ΜΚΟ η όλη η διαδικασία έχει την έγκριση του κυρίου Μουζάλα ο οποίος είναι Υπουργός για το μεταναστευτικό.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα λέγονται, το Hot-Spot θα βρίσκεται στο 3ο χλμ Καλαμπάκας – Τρικάλων, δηλαδή στην είσοδο της Καλαμπάκας και θα είναι διαθέσιμο να φιλοξενήσει από 1600 ως 2500 μετανάστες.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Mme Cassoulet

    Μετά τις δηλώσεις, το άδειασμα των βουλευτών και τα χρυσά κλειδιά για την γέφυρα, δήμαρχε σε κόβω να τρέχεις μόνος για το Hot-Spot.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.