Σε τελικό στάδιο οι συζητήσεις για την δημιουργία Hot-Spot στην Καλαμπάκα

Νικόλαος Γκιάτας(Μούρης)
13 Μαΐου 2016, 10:58

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με όσα ειπώθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Βαγγέλη Γκιάτα στο Ράδιο Σταγών σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την δημιουργία Hot-Spot στην Καλαμπάκα.

Μάλιστα, στην εκπομπή έγινε και τηλεφωνική παρέμβαση από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κύριο Σινάνη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΜΚΟ, προκειμένου να δει τα έγγραφα τα οποία όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία του Hot-Spot είναι τα απαραίτητα για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Επίσης, τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε και με τον Βουλευτή κύριο Σιμορέλη, ο οποίος δήλωσε άγνοια περί του θέματος και μας ενημέρωσε ότι θα φροντίσει να ενημερωθεί σχετικά με το τι ακριβώς ισχύει και αν όντως όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της ΜΚΟ η όλη η διαδικασία έχει την έγκριση του κυρίου Μουζάλα ο οποίος είναι Υπουργός για το μεταναστευτικό.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα λέγονται, το Hot-Spot θα βρίσκεται στο 3ο χλμ Καλαμπάκας – Τρικάλων, δηλαδή στην είσοδο της Καλαμπάκας και θα είναι διαθέσιμο να φιλοξενήσει από 1600 ως 2500 μετανάστες.

  • Mme Cassoulet

    Μετά τις δηλώσεις, το άδειασμα των βουλευτών και τα χρυσά κλειδιά για την γέφυρα, δήμαρχε σε κόβω να τρέχεις μόνος για το Hot-Spot.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .