Σε σειρά εκδηλώσεων το Σαββατοκύριακο ο Κώστας Σκρέκας

25 Ιανουαρίου, 2016 18:00 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Την ευκαιρία να βρεθεί και να μιλήσει με πολλούς Τρικαλινούς είχε κατά το περασμένο τριήμερο ο Βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. και Πρώην Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας. Ο κ. Κ. Σκρέκας παραβρέθηκε αρχικά στην εκδήλωση κοπής πίτας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων. Στον σύντομο χαιρετισμό του απέδωσε τα εύσημα στη διοίκηση, στους μετόχους και στους εργαζομένους του φορέα καθώς σε δύσκολους καιρούς «δίνουν το παράδειγμα, κάνοντας νέες επενδύσεις και διατηρώντας εξαιρετικές συνθήκες εργασίας για όλους. Κυρίως δε φροντίζουν για τις ασφαλείς μετακινήσεις από και προς την πόλη μας». Ο κ. Κ. Σκρέκας υπενθύμισε την αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ και επί Υπουργίας του, συνεργασία η οποία είχε πολλαπλά οφέλη για τον συγκοινωνιακό μας φορέα.

Ο κ. Κ. Σκρέκας παρέστη μεταξύ άλλων το Σαββατοκύριακο και στην κοπή πίτας της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Τρικάλων, αλλά και στην μεγάλη λαογραφική εκδήλωση του συλλόγου «Τρίκκη», εξαίροντας την προσπάθεια των υπευθύνων αυτού «να διατηρήσουν ζωντανά ήθη και παραδόσεις του τόπου μας».

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.