Σε ποιον χτυπά την καμπάνα ;

28 Ιουλίου, 2014 08:06 Επιμέλεια: /

xaan meteora 5_DCE

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά στο προσωπικό φεϊσμπουκ του νεοεκλεγμένου δημοτικού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του κ. Σινάνη Αντώνη Τούλα αναφορικά με την επίσκεψη του Γιοχάνες Χαν στα Μετέωρα την περασμένη εβδομάδα .
Ο κ. Τούλας απευθυνόμενος στους συνοδούς του Ευρωπαίου αξιωματούχου στα Μετέωρα τους ψέγει που τον πήγαν στα Μετέωρα και όχι στην Καλαμπάκα . «…τον πήγατε στους κηφήνες . Τέλος πάντων μακάρι να περάσατε καλά όλοι σας και να αφήσαμε καλές εντυπώσεις του φιλοξενούμενου.» , καταλήγει ο κ. Τούλας με ειρωνικό τόνο .
Και βέβαια η φράση αυτή , δεδομένου ότι γνωρίζει ότι στην συνοδεία ήταν και ο κ. Σινάνης , εγείρει πολιτικό ζήτημα που επιβάλλει απάντησης από τον νέο δημάρχο .
Γιατί αυτό δεν είναι χτύπημα καμπάνας αλλά τα σήμαντρα της Αγιά Σοφιάς !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.