Σε παρτέρι μετατρέπεται το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας – Ξεκίνησε η αποκατάσταση των πεζοδρομίων

6 Οκτωβρίου, 2015 09:49 Επιμέλεια: /

DSCF0926_DCE

Παρελθόν αποτελεί πλέον το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας αφού η Δημοτική αρχή προχώρησε στην μετατροπή του σε παρτέρι όπου θα φυτευτούν λουλούδια. Για πολύ καιρό το συγκεκριμένο σιντριβάνι βρισκόταν εκτός λειτουργίας έτσι και αλλιώς.
Φτάνει να δούμε αν η Δημοτική Αρχή προχωρήσει στην μετατροπή και άλλων σιντριβανιών της πόλης.

Παράλληλα σήμερα ξεκίνησε η αποκατάσταση των πεζοδρομίων όπου χρειάζεται στο κέντρο της πόλης. Η αρχή έγινε από τα πεζοδρόμια της οδού Κονδύλης. Συνεργεία του Δήμου θα τοποθετούν κυβόλιθους όπου δεν υπάρχουν ενώ θα προχωρούν στην αντικατάσταση όπου υπάρχουν αλλά με τον καιρό έχουν υποστεί ζημιά. Παρών στις εργασίες και οι Αντιδήμαρχοι κ. Βουρλίτσης, κ. Καλτσούδας και κ. Παπγεωργίου.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Το πεζοδρόμιο στο μουσείο θα κατασκευαστεί από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου και τον ενοικιαστή.
    Το αναφέρω για να μην βγουν οι Άρχοντες και το παρουσιάσουν σαν δικό τους έργο.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.