Σε νιρβάνα

30 Ιουνίου, 2015 08:08 Επιμέλεια: /

espresso-freddo_DCE

Το ότι  ως χώρα ζούμε  κρίσιμες και πρωτόγνωρες στιγμές  είναι γεγονός  αντιστρόφως όμως  ανάλογες  των εκφάνσεων  του ατομικού και συλλογικού  μας  κοινωνικού  βίου που συνεχίζει  στην γνωστή μακαριότητα που απολαμβάνουμε ακόμα και στην περίοδο των δυσκολιών που διάγουμε .

Μια περιδιάβαση χθες στο κέντρο της πόλης  και  στις συζητήσεις έφτανε  για να  διαπιστώσει  κανένας  πως η καθημερινότητα  συνεχίζει να πορεύεται αντιστρόφως ανάλογη από τις εξελίξεις   και τις απαιτήσεις  που αυτές απαιτούν από όλους μας  .

Δεν ξέρω αν  σιγά – σιγά ο κόσμος προσαρμόζεται  στα νέα δεδομένα  , αν και  τα χειρότερα  είναι μπροστά μας , αλλά  η   εν λόγω συμπεριφορά  μαρτυρά πως τίποτα  δεν είναι ικανό να μας  ταρακουνήσει  και πολύ περισσότερο  να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο   και την ευζωία  που απολαμβάνουμε  έχοντας  μάλιστα  την απαίτηση να συνεχίσουν να μας την παρέχουν οι Ευρωπαίοι  .

Μήπως τελικά μας χρειάζεται αυτό που θα πάθουμε  μπας και  το ταρακούνημα  μας επαναφέρει στην πραγματικότητα  να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.