Σε νιρβάνα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
30 Ιουνίου 2015, 08:08

Το ότι  ως χώρα ζούμε  κρίσιμες και πρωτόγνωρες στιγμές  είναι γεγονός  αντιστρόφως όμως  ανάλογες  των εκφάνσεων  του ατομικού και συλλογικού  μας  κοινωνικού  βίου που συνεχίζει  στην γνωστή μακαριότητα που απολαμβάνουμε ακόμα και στην περίοδο των δυσκολιών που διάγουμε .

Μια περιδιάβαση χθες στο κέντρο της πόλης  και  στις συζητήσεις έφτανε  για να  διαπιστώσει  κανένας  πως η καθημερινότητα  συνεχίζει να πορεύεται αντιστρόφως ανάλογη από τις εξελίξεις   και τις απαιτήσεις  που αυτές απαιτούν από όλους μας  .

Δεν ξέρω αν  σιγά – σιγά ο κόσμος προσαρμόζεται  στα νέα δεδομένα  , αν και  τα χειρότερα  είναι μπροστά μας , αλλά  η   εν λόγω συμπεριφορά  μαρτυρά πως τίποτα  δεν είναι ικανό να μας  ταρακουνήσει  και πολύ περισσότερο  να μας ξυπνήσει από τον λήθαργο   και την ευζωία  που απολαμβάνουμε  έχοντας  μάλιστα  την απαίτηση να συνεχίσουν να μας την παρέχουν οι Ευρωπαίοι  .

Μήπως τελικά μας χρειάζεται αυτό που θα πάθουμε  μπας και  το ταρακούνημα  μας επαναφέρει στην πραγματικότητα  να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ;

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .