Σε νέα γραφεία

4 Ιανουαρίου, 2016 08:12 Επιμέλεια: /

protoxronia 2016 dimarxeio (36)

Με την έλευση του νέου έτους οι  αντιδήμαρχοι του Δήμου Καλαμπάκας αποκτούν τους «προσωπικούς» τους  χώρους στο δημαρχείο  , μετά την νέα διαρρύθμιση στην οποία  προχώρησε η δημοτική αρχή  ώστε , όπως τόνισε ο δήμαρχος στην ομιλία του στην κοπή της πίτας , «να μην δέχονται τους δημότες στα σκαλιά» και στα διπλανά καφέ , θα προσθέταμε εμείς .

Όσο για την νέα εικόνα του  εσωτερικού  του δημοτικού μεγάρου οι απόψεις διίστανται καθώς σε άλλους άρεσε και σε άλλους όχι αλλά αυτό είναι θέμα καθαρά προσωπικής αισθητικής . Εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε εμείς είναι αφαίρεση της φωτο –  ταπετσαρίας  από τον τοίχο του γραφείου του Δημάρχου που εμφάνιζε την Καλαμπάκα με φόντο τους  βράχους .

Δήμαρχε , μήπως στην θέση της ταπετσαρίας να βάλεις τον Κώστα Αδάμο να ζωγραφίσει τον Ναό της Κοιμήσεως , ένα Μετεωρίτικο Μοναστήρι και τον Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Δολιανών με τον χορό των τρούλων ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.