Σε λειτουργία τα φανάρια στην δυτική είσοδο της Καλαμπάκας

17 Αυγούστου, 2015 10:38 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Σε λειτουργία τέθηκαν ξανά οι φωτεινοί σηματοδότες στην δυτική είσοδος της Καλαμπάκας και πιο συγκεκριμένα μπροστά στο Αστυνομικό τμήμα.

Όπως ήταν γνωστό πριν από δύο μήνες περίπου άγνωστοι προχώρησαν στην αφαίρεση των πλακετών, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί κανένας φωτεινός σηματοδότης στην πόλη μας.

Το κόστος για την αποκατάσταση της βλάβης για την επαναλειτουργία τους ανερχόταν στο ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ με τον Δήμο Καλαμπάκας να αδυνατεί από μόνος του να το καλύψει.

Μιλώντας πριν από λίγο στο Ράδιο Σταγών ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης τόνισε πως η Περιφέρεια μαζί με το Δήμο θα προχωρήσει στην αποκατάσταση της βλάβης σε όλους του σηματοδότες της Καλαμπάκας με την αρχή να γίνεται όπως προαναφέραμε στου σηματοδότες στην δυτική είσοδο της Καλαμπάκας.

Σε λίγες ημέρες όλοι οι σηματοδότες θα λειτουργούν κανονικά είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλάκης.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.