Σε λίγες ημέρες η τελευταία προκήρυξη του LEADER από το ΚΕΝΑΚΑΠ-Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τεσσάρων εργαζομένων και προσελήφθησαν άλλοι δύο

30 Μαΐου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

kenakap 6_DCE

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για την 4η προκήρυξη του προγράμματος LEADER ,προκήρυξη η οποία θα είναι και η τελευταία.

Το πρόγραμμα λήγει στις 31 Δεκέμβρη του 2015 και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δοθεί μια μικρή παράταση ( 6 μηνών τουλάχιστον).

Ενάμισι εκατομμύριο

Μιλώντας στην στήλη μας ο Διευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ κος Παναγιώτης Πάτρας ανέφερε ότι υπάρχει ακόμη ένα ποσό που είναι αδιάθετο ( μέσα από το πρόγραμμα) . Το ποσό αυτό είναι 1,5 εκατομμύρια και θα πρέπει να διατεθεί ειδάλλως θα επιστραφεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κος Πάτρας ανέφερε ότι μόλις τελείωσε  η διαδικασία της 3η προκήρυξης εζητήθη από το Υπουργείο να δοθεί άδεια ώστε να γίνει και 4η προκήρυξη. Αυτό  έγινε δεκτό και την ερχόμενη εβδομάδα( Τετάρτη ή Πέμπτη) που συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΝΑΚΑΠ θα αποφασιστεί και η ημερομηνία προκήρυξης η οποία θα είναι στο πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη.

Πάντως αν και το ενδιαφέρον των επενδυτών με την έναρξη του προγράμματος LEADER αρχικά ήταν μεγάλο , η κρίση  είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθούν πολλές προτάσεις ένταξης.

Όμως το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε και πάλι και πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν να επενδύσουν.

Πάντως είναι η τελευταία ευκαιρία , μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσους θέλουν να επενδύσουν.

Το 2016 ξεκινάνε τα νέα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί για ΕΣΠΑ θα τιτλοφορούν ΣΕΣ   και το ΚΕΝΑΚΑΠ θα είναι παρών να απορροφήσει μεγάλα ποσά που θα διατεθούν για επενδύσεις και ανάπτυξη.

Για τις ανάγκες του προγράμματος πριν λίγες ημέρες ανανεώθηκαν οι συμβάσεις εργασίας τεσσάρων εργαζομένων και προσελήφθησαν και δύο ακόμη .

Μέχρι τώρα οι προσπάθειες  και οι κινήσεις  της νυν Διοίκησης  δείχνουν ότι μέλημα είναι η αναβάθμιση και καλύτερη λειτουργία της Επιχείρησης.

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.