Σε κρίσιμη καμπή

30 Μαΐου, 2017 10:10 Επιμέλεια: /

DSC_6429

Η αλήθεια είναι ότι μετά από 21 Ανταμώματα ο θεσμός βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο καθώς είναι φανερό ότι χρόνο με το χρόνο φθίνει .

Μπορεί να υπήρχαν μια σειρά λόγοι που δικαιολογούν την  ισχνή συμμετοχή Χασιωτών , μια και αυτούς αφορά κυρίως , ωστόσο η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται αναμόρφωση και σε ότι αφορά το περιεχόμενό του και στην οργάνωσή του .

Την απάντηση σ΄ αυτά τα δύο ερωτήματα θα την δώσουν κυρίως οι  τοπικοί πολιτιστικοί φορείς μέσα από διάλογο . Η σύσταση μόνιμης Οργανωτικής Επιτροπής που θα έχει ως αντικείμενο την οργάνωση του ανταμώματος αλλά και ο εμπλουτισμός με διαφορετικές θεματικές κάθε χρόνο,  αποτελούν κρίσιμα στοιχεία που μπορούν να αναζωογονήσουν το θεσμό . Ο λόγος λοιπόν στους Χασιώτες !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Πεζοδρομιάκιας

    Έχεις απόλυτο δίκαιο 21 χρόνια ζουζούλιασαν………

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.