Σε κλάμπ με νέους

7 Ιανουαρίου, 2016 08:10 Επιμέλεια: /

Nlom-o?ý?????? ???û???a?

Άλλος ένας  Μητροπολίτης , ο Γρεβενών κ. Δαβίδ,  «κατήλθε» του επισκοπικού θρόνου και βγήκε  στο δρόμο να αναζητήσει χαμένες  ανθρώπινες υπάρξεις  , αδειασμένες , ξεθεωμένες  από την  πολύπλευρη κρίση  κάνοντας  το πρώτο βήμα για να φέρει την Εκκλησία κοντά τους  .

Πήγε ως θαμώνας σε κεντρικότατο club της πόλης  των Γρεβενών που είναι γνωστό φοιτητικό στέκι. Πιο συγκεκριμένα, δεκάδες φοιτητές κατέκλυσαν το Cafe- Club BARAZA , ανταποκρινόμενοι στην ανοιχτή πρόσκληση του Μητροπολίτη κ. Δαβίδ για μια συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων στο χώρο  τους .

Πολλά και ωραία λόγια για τον ρόλο της εκκλησίας στην σύγχρονη εποχή και για την αλήθεια που υπηρετεί μέσω του σωτηριολογικού λόγου του Κυρίου μας καλώντας τους να συμμετέχουν στην μυστηριακή ζωή της ανακαλύπτοντας πως ο λόγος της είναι λόγος ανατρεπτικός σ΄ αυτά που επιχειρούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοτές .

Τα δικά μας μπράβο προς τον Δεσπότη Γρεβενών είναι περιττά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.