Σε οικονομική ασφυξία οι Ο.Τ.Α

28 Νοεμβρίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

dimarxeio fotagogisi_DCE

Δεν υπάρχει αμφιβολία  ότι οι Ο.Τ.Α  βρίσκονται σε οικονομική ασφυξία Οι ΟΤΑ καθώς τα δημόσια οικονομικά  δεν επιτρέπουν  την διοχέτευση  πακτωλού χρημάτων από την κεντρική εξουσία . Από την άλλη είναι  επίσης  γνωστό  ότι ως η πλέον άμεση προς τον πολίτη αποκεντρωμένη μονάδα  της Δημοκρατίας  διεκδικούν την συνέχιση της  δυνατότητας της λειτουργίας τους, την εξυπηρέτηση των πολιτών και ιδιαίτερα την κοινωνική στήριξη των πιο αδύναμων.

Ήδη 23 συγκεκριμένα οικονομικά, καθώς και άλλα 16 θεσμικά αιτήματα τέθηκαν στην προμετωπίδα της διεκδίκησης των ΟΤΑ α” βαθμού. Περιλαμβάνονται στο κείμενο που ψηφίστηκε από τη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασής της την Πέμπτη με θέμα με τα οικονομικά των δήμων.

Ωστόσο αλήθεια επίσης είναι ότι οι δημοτικές αρχές θα πρέπει να ξεφύγουν από την λογική της περιόδου των «παχέων αγελάδων» και να αναπροσαρμόσουν  προτεραιότητες και δράσεις  ιεραρχώντας  τες διαφορετικά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.