Σε εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλαμπάκας προχωρά ο Δήμος Καλαμπάκας

29 Μαρτίου, 2017 11:15 Επιμέλεια: /

gipedo_DCE

Σε εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλαμπάκας προχωρά ο Δήμος Καλαμπάκας τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα υπογράφτηκε η σύμβαση ανάθεσης του έργου και πλέον μετά τον αγώνα του Σαββάτου θα μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες οι οποίες θα κρατήσουν δέκα ημέρες από την ημέρα έναρξή τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο κ. Ράντο μας τόνισε ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι παντελώς έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος  ενώ η ανάδοχος εταιρία θα το παραδώσει αφού πραγματοποιήσει το πρώτο κούρεμα.

Ένα έργο που σίγουρα ήταν απαραίτητο στο γήπεδο της πόλης μας καθώς παρά τις περσινές προσπάθειες που έγιναν στον υπάρχον χλοοτάπητα η βελτίωση του λόγω της παλαιότητάς του δεν ήταν η αναμενόμενη.

Όπως αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα διαύγεια το έργο θα κοστίσει  11.000,00 €.

Αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιήσει η εταιρία που ανέλαβε το έργο:
1 2

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.