Σε ενημέρωση των κατοίκων της Διάβας από τον Δήμαρχο στην λαϊκή συνέλευση : Τρίμηνη προθεσμία για την σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης

1 Ιουνίου, 2015 22:54 Επιμέλεια: /

DSCF0093_DCE

Το πλαίσιο με βάση το οποίο ο οικισμός της Διάβας και ειδικότερα τα σπίτια θα συνδεθούν  με το δίκτυο ακαθάρτων του δήμου ώστε τα παραγόμενα  λύματα να οδηγηθούν στον βιολογικό καθαρισμό  , γνωστοποίησε πριν από λίγο στην λαϊκή συνέλευση των κατοίκων που πραγματοποιήθηκε στο  πρώην κοινοτικό κατάστημα , ο δήμαρχος Χρήστος Σινάνης .

Με βάση τα όσα ανακοίνωσε ο δήμαρχος η περίοδος  σύνδεσης των σπιτιών με τα δίκτυα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι τον προσεχή Αύγουστο ώστε να σταματήσει η σημερινή κατάσταση με τα βοθρολήμματα .

Σύμφωνα με όσα  είπε ο δήμαρχος ο κάθε κάτοικος θα πρέπει μέχρι τον Αύγουστο να καταθέσει σχετική αίτηση στην ΔΕΥΑ Καλαμπάκας βάση της οποίας θα αιτείται  την σύνδεση  του σπιτιού με το δίκτυο της αποχέτευσης μέσω του οποίου τα λήμματα θα διοχετεύονται  στον βιολογικό καθαρισμό .

Σε ότι αφορά τώρα το οικονομικό τίμημα που θα επιβαρύνει τους κατοίκους αυτό με βάση την απόφαση  του Δ.Σ της ΔΕΥΑ και του Δημοτικού Συμβουλίου  καθορίζεται στα 379 ευρω εφάπαξ με δυνατότητα εξόφλησης σε τρείς δόσεις (173 με ΦΠΑ η πρώτη και από 102,71 οι υπόλοιπες δύο ). Να σημειωθεί ότι το παραπάνω ποσό προκύπτει με βάση την μείωση κατά 50% που αποφάσισε το Δ.Σ της ΔΕΥΑ και το Δ.Σ .

Ο δήμαρχος έκανε έκκληση  στους κατοίκους να συνδεθούν όλοι  ώστε να απαλλαγεί ο οικισμός από τα προβλήματα με την  δημόσια υγεία και το περιβάλλον  κάτι που έδειξαν να αποδέχονται  οι κάτοικοι .

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.