Σε δράση πάλι οι ιερόσυλοι

9 Ιουνίου, 2015 08:00 Επιμέλεια: /

images_DCE

Σε δράση οι ιερόσυλοι  στα ορεινά  των Ιωαννίνων  με τα  κρούσματα διαρρήξεων  σε ναούς της περιοχής να διαδέχονται το ένα  το άλλο  , όπως καταγράφουν τα δελτία τύπου της   ΕΛΑΣ . Οι ιερόσυλοι ,  συνεχίζει το αστυνομικό δελτίο ,  έκλεψαν Ιερές Εικόνες και  ότι  χρήματα  βρήκαν στα  παγκάρια  Εκκλησιών  της περιοχής Πωγωνίου  , περιοριζόμενοι  σε  έρευνες προκειμένου να ανακαλύψουν  τους υπαίτιους .

Αυτά στην περιοχή Ιωαννίνων . Στα καθ’ ημάς  ορεινά  τώρα οι ενοριακές επιτροπές και οι ιερείς αλλά και οι τοπικοί παράγοντες , μάλλον θα πρέπει να έχουν τα μάτια  τους ανοιχτά ώστε να μην έχουμε και εμείς  ανάλογα  φαινόμενα .

Φαινόμενα των καιρών σε μια εποχή όπου όλα , ακόμα και τα άγια των αγίων , αυτά δηλαδή που μας συγκρατούν από την ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση , γίνονται δυστυχώς εμπορεύσιμα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.