Σε δίκη η Δημοτική Αρχή Καλαμπάκας για …πλημμύρισμα οικίας

23 Οκτωβρίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

katadiki-620x320_DCE

Συζητείται σήμερα στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρικάλων, η αναγνωριστική αγωγή ζευγαριού κατά του ∆ήμου Καλαμπάκας.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr με την αγωγή τους , ισχυρίζονται ότι «κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη και κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τα Τρίκαλα, κατόπιν εντολών της Δημοτικής Αρχής Καλαμπάκας , της ∆ημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καλαμπάκας και της Διεύθυνσης Ελέγχου Συντήρησης Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έφραξαν τον ∆εκέμβριο του 2005 την υπάρχουσα από το έτος 1955 τεχνική διώρυγα στο σημείο επαφής της βόρειας και δυτικής πλευράς του οικοπέδου τους με την Εθνική οδό Τρικάλων- Ιωαννίνων, με αποτέλεσμα το ρέμα, που ξεκινούσε από την περιοχή των βράχων των Μετεώρων και περνούσε πλησίον της κατοικίας τους, να πλημμυρίσει το οικόπεδό τους, να εισέλθει στην κατοικία τους και να καταστρέψει ολοσχερώς τα οικιακά σκεύη και τα λοιπά προσωπικά τους αντικείμενα, αλλά και να προκαλέσει ρωγμές στην κατοικία τους λόγω της απώλειας της στατικότητάς της.

∆υνάμει των προαναφερόμενων ισχυρισμών τους αιτούνται από το Τριμελές ∆ιοικητικό Πρωτοδικείο Τρικάλων να αναγνωρίσει ότι ο ∆ήμος Καλαμπάκας και το Ελληνικό ∆ημόσιο οφείλουν να τους καταβάλλουν αλληλεγγύως και εις ολόκληρον το συνολικό ποσό των 130.402 ευρώ ως αποζημίωση για την καταστροφή των προσωπικών τους αντικειμένων, για τη μείωση της αγοραστικής αξίας του ακινήτου τους και λόγω ηθικής βλάβης».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.