Σε διεθνή έκθεση στη Γερμανία για τον αναρριχητικό και τον ορειβατικό τουρισμό η Περιφέρεια Θεσσαλίας

4 Σεπτεμβρίου, 2015 19:31 Επιμέλεια: /

ekthesi periferia germania (3)

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση «TourNatur 2015 – The No. 1 fair for trekking and hiking» στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Η συγκεκριμένη έκθεση έχει εξειδίκευση στον τουρισμό βουνού, στον αναρριχητικό και τον ορειβατικό τουρισμό .

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται  στην περιοχή του Ολύμπου και των Μετεώρων αλλά και στην Λίμνη Πλαστήρα, τα ορεινά των Τρικάλων και το Πήλιο για τον περιηγητικό τουρισμό.

Επιπρόσθετα, στους επισκέπτες παρουσιάζεται  και το εντυπωσιακό έργο που ολοκληρώνεται σύντομα και αφορά την ψηφιοποίηση του Ολύμπου και των Μετεώρων με τη δημιουργία αντιστοίχων «μίνι» Πλανηταρίων.

Εμμένοντας στο δόγμα πως «Ο τουρισμός είναι το δυνατό χαρτί της περιοχής» όπως πολλές φορές έχει σημειώσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η Περιφέρεια Θεσσαλίας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια είτε σε επίπεδο έργων και υποδομών, είτε σε αυτό της ανάδειξης, για να μπορέσει να προβάλλει την περιοχή μας προσδοκώντας σε σειρά θετικών συνεπειών στην κοινωνία και την τοπική οικονομία μέσα από την ανάπτυξη.

Στην έκθεση παρίσταται ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπουτίνας και εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος Τουρισμού και όπως μας ενημέρωσε η επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον  είναι πολύ μεγάλη .

ekthesi periferia germania (6) ekthesi periferia germania (5) ekthesi periferia germania (4) ekthesi periferia germania (2) ekthesi periferia germania (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.