Σε απελπιστική κατάσταση οι Κάτοικοι των χωριών που πλήττονται από την πτώση της Γέφυρας της Διάβας

7 Μαΐου, 2016 11:08 Επιμέλεια: /

diaba gefira siskepsi (2)

Χθες  το απόγευμα κάτοικοι της Διάβας αλλά και των γύρω χωριών συναντήθηκαν δίπλα από το ποτάμι και προσπάθησαν να βρουν λύση ώστε να δοθεί άμεση πρόσβαση.

Το συμπέρασμα που εξήχθη ήταν ότι μόνο η Περιφέρεια μπορεί να παρέμβει στην κοίτη του Πηνειού ποταμού και έχοντας υπ’  όψη  τις δηλώσεις του κου Αγοραστού , προσπάθησαν να δουν και άλλες εναλλακτικές. Να θυμίσουμε ότι ο κος Αγοραστός σε συνέντευξη στην Καλαμπάκα την Μεγάλη Πέμπτη είχε πει ότι δεν μπορεί να παρανομήσει και να κατασκευάσει διάβαση μέσα στο ποτάμι , καθ’  ότι ο κίνδυνος είναι μεγάλος και οι συνέπειες ατυχήματος τεράστιες.

Στην συνάντηση κατατέθηκαν πολλές προτάσεις όπως η συγκέντρωση χρημάτων από τους ίδιους τους κατοίκους για την χρηματοδότηση του έργου , η ανάληψη ευθυνών από τους ίδιους τους κατοίκους , όπως και η κατασκευή διάβασης μέσα από το ποτάμι με αξίνες και φτυάρια !!! ( αν δεν βρεθεί μηχάνημα που θα αναλάβει την διαμόρφωση).

Τέλος αποφασίστηκε να συνεδριάσουν τα Τοπικά Συμβούλια όλων των Τοπικών Κοινοτήτων που πλήττονται από την πτώση της Γέφυρας και με κοινό ψήφισμα και αίτημα να συναντηθούν με τον Περιφερειάρχη για μια ύστατη προσπάθεια δημιουργίας προσωρινής διάβασης μέσα από το ποτάμι. Αν αυτό δεν συμβεί τότε θα συσκεφτούν και πάλι για την λήψη νέας απόφασης. Και όλα αυτά άμεσα γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο , όπως ειπώθηκε.

diaba gefira siskepsi (1)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Ο δήμαρχος έταξε χρυσό κλειδί στον Αγοραστό δεν τάζετε και εσείς ένα χρυσό φτυάρι. Δεν ακούσατε ότι χρυσός μας φέρνει πιο κοντά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.