Σε αναζήτηση του εντολέα

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
13 Οκτωβρίου 2016, 08:17

Πολλοί  πέραν του Πηνειού περιοχής ρωτούν  : Από που προήλθε  η εντολή  να  γκρεμισθεί  η διάβαση που είχε κατασκευαστεί εντός της κοίτης του Πηνειού;  Εκείνο  που δεν κατανοούν και  προσπαθούν να εξηγήσουν είναι γιατί , ενώ το νερό ήταν λιγοστό ,οι ανησυχούντες για την ασφάλειά τους δεν αρκέστηκαν στο κλείσιμο των διόδων  ,ώστε να διακοπεί η διέλευση , και γκρέμισαν το γεφυράκι .

Είναι ερωτήματα που τίθενται καθώς το θέμα , απ΄ ότι  φαίνεται ,  βρίσκεται ψηλά στην  ημερήσια  διάταξη  της τοπικής κοινωνίας  καθώς ουσιαστικά αυτήν την ώρα ο δήμος είναι κομμένος σε δυο τμήματα και  το κόστος για την επικοινωνία  με την έδρα του δήμου , έχει τριπλασιαστεί !!!

  • ΟΧΙάς

    Ακόμη δεν πήρατε μυρωδιά για το πως σκέφτονται και πώς αντιμετωπίζουν ορισμένοι τα πράγματα.
    Επικλούνται την ασφάλεια των πολιτών, τότε γιατί δεν καθαρίζουν από τα χαλίκια και τα φυτά που εμποδίζουν την ορατότητα στο δρόμο από Σαρακίνα.
    Η υποκρισία δεν έχει το ταίρι της. Σα να μας εκλαμβάνουν ανεγκέφαλους, και παντελώς άσχετους. Εδώ και δέκα μήνες μισή λέξη δεν άρθρωσαν για τις τεράστιες ευθύνες που έχουν ορισμένοι για την πτώση της γέφυρας. Και σαν να μην έφτανε αυτό φωτογραφίζονται και αυτοπροβάλλονται ως σωτήρες λες και τα χρήματα τα βάζουν από την τσέπη τους.

  • Κωστας

    Η τσαπα που πηγε ειναι γνωστη.Ας μας πει απο πηρε εντολη?????

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .